Home » Over Allesovercollies.nl

Over Allesovercollies.nl

AllesOverCollies.nl is opgericht met als hoofddoel het verzamelen en publiceren van alle informatie over Border Collies, Collies, Shetland Sheepdogs (Shelties), Schotse Collies en Australische Herders (Australian Shepherds).

We wilden een plaats creëren waar alle (toekomstige) Collie eigenaren gemakkelijk de nodige informatie kunnen vinden voor het opvoeden, voeden, verzorgen en trainen van hun collie ras.

Wij proberen er altijd voor te zorgen dat de informatie op deze website accuraat en actueel is. Alle informatie op AllesOverCollies.nl is verkregen door persoonlijke ervaring en informatie gevonden in zowel online als offline bronnen.

Wij hopen dat deze blog voor veel Collie eigenaren een nuttige gids zal zijn, die hen op weg helpt naar een gelukkig, gezond en evenwichtig leven met hun honden.

Over Ons

Wij zijn Agnes en Tom en wij zijn gelukkige eigenaren van een geweldige Shetland Sheepdog genaamd Morty. Hij is geboren op vier september 2022 in een nestje van zes.

Morty is een sable Sheltie met een mooie witte vlek in zijn nek en een charmante persoonlijkheid. Hier zie je Morty op de leeftijd van 8 weken.  

Morty – 8 weeken oud
Morty – 11 weken oud
Morty 14 weken oud
Morty 4,5 maanden oud

Met deze website proberen we onze persoonlijke ervaring met het opvoeden van een collie-hond en alles wat daarbij komt kijken met je te delen. We hopen dat je ervan zult genieten en van tijd tot tijd eens komt kijken wat er allemaal gebeurt in de wereld van de Collies.