Home » Alle beschikbare Border Collie fokkers in Groningen in 2023

Alle beschikbare Border Collie fokkers in Groningen in 2023

Groningen is de meest noordelijk gelegen provincie van Nederland. Ondanks dat het bekend staat om zijn levendige en jonge bevolking, verwent de regio Groningen zijn inwoners niet met veel actieve Border Collie fokkers.

Degene die er wel zijn, zijn echter uitstekend geschikt voor iedereen die een Border Collie pup wil halen bij een gerenommeerde fokker in de regio Groningen.

Hieronder zetten we alle actieve Border Collie fokkers in Groningen op een rijtje met hun adres, website informatie en locatie op de kaart zodat je in een handomdraai een Border Collie fokker bij jou in de buurt kunt vinden.

TIP: Onderschat het opvoeden van een Border Collie pup niet. Zorg ervoor dat je met genoeg kennis op zak begint met de training van je Border Collie om problemen te voorkomen. Lees je in over Border Collies met behulp van het ebook ‘Border Collie Geheimen’, en lees het boek ‘Welkom Puppy’ voor de beste informatie over het opvoeden van puppies.

Border Collie fokkers in Groningen – tabel

De tabel hieronder bevat de volgende informatie, van links naar rechts:

De naam van de Border Collie fokker
De beschikbaarheid van pups in 2023
De stad/locatie van de fokker
De provincie
De website waar je meer informatie kunt vinden over de geselecteerde Border Collie fokker

NaamPups beschikbaar in 2023StaadProvincieWebsite
(1) – Kayleigh’s Border ColliesJAAlteveerGroningenKayleighs-bordercollies.nl
(2) – Oet Roege BosNEEWagenborgenGroningenOetroegebos.eu

Border collie fokkers in Groningen – locatie op de kaart

Als je op zoek bent naar de exacte locatie van een Border Collie fokker in de regio Groningen dan kun je deze vinden op de kaart hieronder. Zodra je op de marker klikt vind je de contactgegevens van de betreffende fokker.

Een groene marker geeft een fokker aan met een Border Collie nest in het huidige jaar. Een blauwe marker geeft aan dat de fokker dit jaar geen pups beschikbaar heeft.

Border Collie fokkers in Groningen

De meeste fokkers zullen graag met je in contact blijven en de ontwikkeling van je puppy volgen nadat je hem hebt geadopteerd. Ze zullen je begeleiden en helpen als je vragen hebt over je puppy. Daarom is het belangrijk om de fokker van tevoren te leren kennen voor het geval je hulp nodig hebt.    

Kayleigh’s Border Collie

Bij Kayleigh’s Border Collies is het belangrijk dat de honden zoveel mogelijk in huis leven. Dit is zodat zij al vanaf de geboorte kunnen wennen aan alle geuren en kleuren om hen heen. De kennel wordt beheerd door Mark Evers en Thineke Dieterman.

Een tijdje na het halen van hun eerste Border Collie, en tweede hond, besloten de eigenaren dat ze graag eens naar een show wilden gaan. Ook leek het hen leuk om eens een nestje te fokken met hun honden en zo is hun eerste nestje in 1991 geboren.

Op dit moment wonen ze met maar liefst 10 Border Collies in huis! Ze fokken regelmatig nestjes en na 8 weken kunnen deze pups opgehaald worden. Ook zijn bezoekers van harte welkom als ze eens willen komen kijken bij hun eigen honden!

Kayleigh’s Border Collie – contactgegevens

Thineke Dieterman en Mark Evers
Poortmanswijk 21
9661 TW Alteveer (GN)
e-mail: kayleighsbc@gmail.com 
Phone: 06-31284349.

Oet Roege Bos

Het bijzondere aan kennel Oet Roege Bos is vooral dat zij niet alleen Border Collies Fokken. Naast hun kennel bieden ze ook nog schapen en vlees van hun lammeren aan, onder de naam Oet Roege Bos Natuurvlees en Schapen.

De reden dat zij dit natuurvlees noemen, is omdat hun lammeren altijd op onbespoten weides staan. Ook worden zij maar minimaal behandeld met medicatie, waardoor het ook echt natuurvlees is. De schapen die ze aanbieden kunnen op aanvraag ook gedekt worden.

Daarbij bieden ze ook nog eens diverse trainingen aan. Zo geven ze klanten een training in schapendrijven in, wat ontzettend leuk is om te doen met je Border Collie. Ook geven ze puppy training en gehoorzaamheidstraining, zodat iedereen de kans heeft om een goede relatie op te bouwen met zijn of haar hond. Als laatste zijn er soms ook pups en getrainde honden bij hen te koop die zich al in verschillende leeftijden en trainingsstadia bevinden.

Oet Roege Bos – contactgegevens

Manja en Vincent Copier
Kerkstraat 18
9945 SE, Wagenborgen
eMail: vcmb@home.nl
Phone: 06 – 30729894
06 – 31961174


LET OP: Ben je een Border Collie fokker in Groningen en wil je ook in dit artikel, aarzel dan niet en laat het ons weten via info@allesovercollies.nl. Wij voegen je graag toe aan de lijst van Border Collie fokkers in Groningen zodra dat mogelijk is.


Dit vind je misschien ook interessant om te lezen

Beste hondenspeelgoed voor een Border Collie

Top matras, kussen of mand voor een Border Collie

Beste hondenbench voor een Border Collie


Border Collie Fokkers