Home » Alle beschikbare Border Collie fokkers in Utrecht in 2023

Alle beschikbare Border Collie fokkers in Utrecht in 2023

Utrecht, een Nederlandse provincie gelegen in het hart van Nederland, is de kleinste provincie van het land. Ondanks de grootte en de vrij grote bevolking zijn er slechts weinig actieve Border Collie fokkers in Utrecht.

Echter, de nabijheid van andere provincies zoals Zuid-Holland of Gelderland zou iedereen moeten helpen die op zoek is naar een Border Collie pup van een gecertificeerde Border Collie fokker in het centrale deel van Nederland.

Op deze pagina zullen we ons echter alleen richten op alle Border Collie fokkers uit de provincie Utrecht, met een lijst van deze fokkers, samen met hun contactinformatie, website en locatie.

TOP TIP: Welkom Puppy door Joke Monteny is het beste boek om je door de opvoeding van een puppy te leiden. Als je meer wilt weten over Border Collies in het algemeen moet je het fantastische e-book Border Collie Geheimen lezen, deze kun je hier direct downloaden.

Border Collie fokkers in Utrecht – tabel

De tabel hieronder bevat de volgende informatie, van links naar rechts:

De naam van de Border Collie fokker
De beschikbaarheid van pups in 2023
De stad/locatie van de fokker
De provincie
De website waar je meer informatie kunt vinden over de geselecteerde Border Collie fokker

NaamPups beschikbaar in 2023Stad/LocatieProvincieWebsite
(1) Fearless Flying Border ColliesNEEHoutenUtrechtFacebook.com
(2) Nice of you to Come ByeJANieuwegeinUtrechtBordercollies.nl

Border Collie fokkers in Utrecht – kaart

Gebruik de kaart hieronder om de fokker van je keuze te vinden als je je afvraagt waar de Border Collie fokkers zich precies bevinden.

Je kunt meer te weten komen over een specifieke fokker door op de markers te klikken. Terwijl groene markers staan voor een actieve fokker met beschikbare pups of een gepland nest voor het huidige jaar, staan blauwe markers voor een actieve fokker van Border Collies die geen pups te verkopen heeft in het huidige jaar.

Border Collie fokkers in Utrecht

Elke hondeneigenaar die zijn huisdier bij een fokker heeft gekocht, moet goed contact blijven houden met de fokker. Deze kan je helpen met eventuele problemen en je begeleiden bij de groei van je hond. Daarom is het van cruciaal belang grondig onderzoek te verrichten voordat je een hondenfokker kiest.

Alle actieve Border Collie fokkers in Utrecht staan hieronder, samen met een korte beschrijving en hun contact informatie voor het geval je nog vragen hebt voordat je jouw Border Collie gaat adopteren.

Fearless Flying Border Collies

Fearless Flying Border Collies is een Border Collie kennel in Houten en is opgericht door Jessica Reijerse. De eigenaren van deze mooie kennel hebben zelf 3 Border Collies. De eerste hiervan is geborden in 2016 van ’t Hiltehof en heet Flush, de tweede komt uit 2019 en heeft Do-It en de derde heet Force en is geboren in 2020.

Een van de vele activiteiten bij Fearless Flying Border Collies is het trainen van honden in agility. Niks vinden zij zo leuk als het leren aan honden hoe zij door allerlei hoepels moeten springen en een parcours moeten lopen. Ook doen ze graag aan schapendrijven met de honden. Bij Fearless Flying Border Collies hechten ze naast de gezondheid van de dieren ook heel veel waarde aan de inzet en de socialisatie van de dieren.

Fearless Flying Border Collies – contactgegevens

Houten, Netherlands

phone: 0610569592
email:
 jessica_reijerse@hotmail.com
facebookwww.facebook.com/fearlessflyingbordercollies/

Nice of you to Come Bye

Nice of you to Come Bye is een super leuke kennel waarvan het eerste nestje inmiddels al meer dan 20 jaar geleden is geboren. Een van de meest speciale eigenschappen van deze Border Collie kennel is dat al hun pups worden geboren en ook worden opgevoed in hun eigen woonkamer. Op deze manier kunnen de dieren alvast wennen aan alle normale geluiden en activiteiten. Daarnaast krijgen de hondjes zo ook de kans om met de andere honden te spelen.

Hoewel er veel honden op de website van Nice of you to Come Bye staan, wonen toch niet al deze honden in hetzelfde huis. Om ervoor te zorgen dat iedere Border Collie het actieve leven krijgt dat deze verdient, wonen de meeste honden in pleeghuizen, zodat ze meer dan voldoende liefde, aandacht en actie kunnen krijgen.

Nice of you to Come Bye – contactgegevens

Danielle Boshouwers
Hindeweide 18
3437 EK  Nieuwegein
The Netherlands
email: info@bordercollies.nl
phone: +31 6 12 33 39 03


LET OP: Ben jij een Border Collie fokker in Utrecht en wil je ook in dit artikel, aarzel dan niet en laat het ons weten via info@allesovercollies.nl. Wij zullen je graag toevoegen aan de lijst van Border Collie fokkers in Utrecht zodra dit mogelijk is.


Dit vind je misschien ook interessant om te lezen

Border Collie Fokkers

Een Border Collie pup van Marktplaats, belangrijke tips

Border Collie prijs – Wat kost een Border Collie?

Het adopteren van een Border Collie