Home » Alle beschikbare Border Collie fokkers in Zeeland in 2023

Alle beschikbare Border Collie fokkers in Zeeland in 2023

Zeeland is de dunst bevolkte provincie van Nederland en daarom kan het vinden van een Border Collie fokker in Zeeland een grotere uitdaging zijn dan het op het eerste gezicht lijkt.

In tegenstelling tot het centrale deel van Nederland waar je meer opties kunt vinden, ben je in Zeeland beperkt met de keuze van een Border Collie fokker en ben je aangewezen op slechts een paar kennels.

Mocht je echter om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met je keuze, en op zoek willen naar alternatieven, dan biedt de nabijheid van de aangrenzende provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant je meer mogelijkheden van Border Collie fokkers.

Niettemin zullen we in dit artikel een kijkje nemen naar Border Collie kennels in Zeeland die actief en beschikbaar zijn voor potentiële hondeneigenaren.

TOP TIP: Aan iedere toekomstige Border Collie eigenaar bevelen we twee boeken van harte aan. Welkom Puppy van Joke Monteny en Border Collie Geheimen, deze kun je direct downloaden. Beide zijn geweldige bronnen van informatie over het opvoeden, verzorgen en trainen van je nieuwe Border Collie pup.

Border Collie fokkers in Zeeland – tabel

De tabel hieronder bevat de volgende informatie, van links naar rechts:

De naam van de Border Collie fokker
De beschikbaarheid van pups in 2023
De stad/locatie van de fokker
De provincie
De website waar je meer informatie kunt vinden over de geselecteerde Border Collie fokker

NaamPups beschikbaar in 2023Stad/LocatieProvincieWebsite
(1) – Border Collie ZeelandNEEKortgeneZeelandBordercollie-zeeland.nl

Border Collie fokkers in Zeeland – kaart

Als je je afvraagt waar de Border Collie fokkers in Zeeland zich precies bevinden, kun je de kaart hieronder gebruiken om de fokker van je keuze te vinden.

Door op de markers te klikken vind je meer informatie over de betreffende fokker. Blauwe markers geven actieve Border Collie fokkers aan die geen puppies te verkopen hebben in het huidige jaar, terwijl groene markers actieve fokkers aangeven met beschikbare puppies of geplande nesten voor het huidige jaar.

Border Collie fokkers in Zeeland

Elke hondeneigenaar die zijn hond bij een fokker heeft gekocht, moet een positieve relatie met de fokker onderhouden. De fokker zal je helpen met eventuele problemen en je begeleiden in het ontwikkelingsproces van je hond. Daarom is het belangrijk om een uitgebreid onderzoek te doen voordat je een hondenfokker uitkiest.

In deze sectie stellen we alle Border Collie fokkers in Zeeland voor met een korte beschrijving samen met hun contact informatie voor het geval je meer vragen hebt die je hen zou willen stellen voordat je je Border Collie adopteert.

Border Collie Zeeland

Deze Border Collie kennel in Kortgene is opgericht door Simone en Jeroen Goetheer. Samen hebben zij al zo’n 21 jaar lang Border Collies en zij zijn dan ook gek op dit ras! Dankzij hun gedeelde liefde voor deze prachtige honden hebben ze samen de kennel Border Collie Zeeland opgericht. In hun kennel trainen ze ook schapenhonden, zodat deze honden schapenboeren goed van dienst kunnen zijn bij allerlei verschillende werkzaamheden.

Naast het fokken van nestjes voor anderen hebben Simone en Jeroen zelf ook nog Border Collies. Zo hebben ze Pam, Sam, Zac, Jill en Lizz thuis wonen. Al hun honden hebben ook een stamboom, waardoor de pups van de nestjes van Border Collie Zeeland ook met stamboom en al aan hun nieuwe eigenaren kunnen worden meegegeven.

Border Collie Zeeland – contactgegevens

Kortgene, Netherlands
Wilhelminastraat 135,
4484 AE, Kortgene


LET OP: Ben je een Border Collie fokker in Zeeland en wil je ook in dit artikel, aarzel dan niet en laat het ons weten via info@allesovercollies.nl. Wij zullen je graag toevoegen aan de lijst van Border Collie fokkers in Zeeland zodra dit mogelijk is.


Dit vind je misschien ook interessant om te lezen

Border Collie Fokkers

Border Collie prijs – Wat kost een Border Collie?

Het adopteren van een Border Collie

Een Border Collie pup van Marktplaats, belangrijke tips